Алко Пласт 2018-01-10T11:50:37+00:00

За АЛКОПЛАСТ

АЛКОПЛАСТ е претпријатието за производство и изведување на PVC и алуминиумска градежна столарија АЛКОПЛАСТ на македонскиот пазар е присутен од 2012 година.
Посветеноста кон квалитетот, инсистирањето и до најситните детали да бидат задоволени желбите на клиентите и постојаното следење на најновите технолошки достигнувања во индустријата на градежни материјали, придонесе компанијата да воспостави соработка со најеминентни европски компании производители на PVC и алуминиумски профили и производители на дополнителна опрема за градежната столарија.
Дел од бизнис ангажманот на АЛКОПЛАСТ се и вариолајт ролетните, со што се заокружува програмата за градежна столарија, а на инвеститорите им дава можност на едно место да добијат максимално квалитетно решение.

Нашата Мисија

Да обезбедиме висококвалитетни производи и квалитетна монтажа на истите за да бидете сигурни дека сте добиле повеќе отколку што сте очекувале.

Нашата Визија

Да ги задоволиме потребите на што поголем број на клиенти со цел АЛКОПЛАСТ да стане лидер во областа во која работиме.

Контакт

Адреса:  Плачковица 142, Радовиш
Телефон:  078 224 271
Емаил:  alkoplast_ab@yahoo.com

Recent Posts

Contact Info

9876 West Green Street

Phone: 1-800-987-6543

Mobile: 1-800-345-6789

Web: Avada WP Theme