Loading...
Home 2024-03-20T12:52:10+00:00

За Нас

Основна дејност на компанијата е вршење на меѓународен транспорт.

Располагаме со сопствен деловен простор и броен возен парк составен од еколошки современи возила.

Прочитајте повеќе

Специјалност и Области на дејствување

Нашата мисија е да се изградиме  успешна меѓународна компанија која нуди конкурентни услови и висок квалитет на услуга. Наша основна задача е да одговориме на очекувањата и барањата на секој наш партнер.

Со постојаното следење и инвестирање во новите трендови понудата на нашите производи и услуги е секогаш на врвно ниво кое гарантира лојалност од страна на клиентите и во иднина. Транспарентните контакти и взаемниот интерес, како и добрите трговски искуства се основа за создавање на доверливи односи со сите наши сегашни и идни клиенти.

Нашиот успех низ бројки.

0
Задоволни Клиенти
0
Поминати Километри
0
Изработени производи

Алкопласт е претпријатие за производство и изведување на PVC и алуминиумска градежна столарија.

Во областа на корпоративното работење и организационата поставеност, Ви стоиме на располагање при креирањето на најдобрата политика на управување.

Вршиме транспортни услуги во земјава и странство со целосна логистичка подршка и организација.

Сакате да соработувате со најдобрите?

Доколку сте во потрага по професионалци кои имаат веќе докажано искуство во областа на своето дејствување или едноставно барате сигурен и стабилен партнер на кој можете да се потпрете со доверба, тогаш Вие сте на вистинското место.

Обратете ни се

Recent Posts

Contact Info

9876 West Green Street

Phone: 1-800-987-6543

Mobile: 1-800-345-6789

Web: Avada WP Theme